Current track
Loading ...


80%NL – Wees tevreden met je leven

80% NL

[PODCAST]

80% NL is een Band uit Coevorden in Drenthe die op dit moment met hun debuut singel ” Wees tevreden met je leven ” op vele zenders te horen is.

Het nummer blijkt goed in het gehoor te liggen bij het publiek en de videoclip is in een paar dagen tijd maar liefst een kleine 3200 keer bekeken.

80%NLis een Band zoals de naam al aangeeft 80% Nederlandstalige muziek speelt en daarnaast muziek maakt van Nederlandse bands of artiesten. Bij optredens krijgen ze enorme leuke reacties te horen van fans en bezoekers als zij “Wees tevreden met je leven” spelen, een echte schlager in een geheel Nederlands jasje.

Naast dat alle bansleden uit het mooie Drenthe komen is Drentenaar G. Borchers verantwoordelijk voor de tekst en muziek en het nummer is opgenomen in de studio van Jeff Zwart in Emmen, een echt Drentse productie dus. Bij alle bandleden is muziek de grootste hobby, spelen ook nog met andere bands van Rock tot aan Bleus, samen hebben zij 80% NL opgestart met een groot succes, heel veel werk in Drenthe en daarbuiten.

Dus als u van Nederlandstalig talig houdt met een vleugje BZN, The Cats George baker enz.. dan moet je echt een keer deze band boeken en dat kan bij Bemo Entertainment

Tekst : G. Borchers
Muziek : J. Zwart
Clipopname : Crewson Media
Hoesfoto : Crewson Media
Hoesontwerp : Crewson Media