Current track

Title

Artist


Carlo Verkooijen – Ik moet je laten gaan…

Carlo Verkooijen december 19, 2020

[PODCAST]

Het zijn zware tijden. Of we nu willen of niet, niets is meer hetzelfde sinds Covid-19 onze levens beheerst.
Opgelegde maatregelen zorgen ervoor, dat zelfs vriendschappen en relaties niet meer zo vanzelfsprekend zijn als vanouds. Een gezellige verjaardag met familie, buren, vrienden en bekenden mag nu alleen nog maar met enkelen.

Maar waar iedereen van gruwelt zijn de opgelegde maatregelen bij een uitvaart. Waar tot een jaar geleden iedereen nog troost kon vinden bij familie en vrienden, moet men het nu doen met ’n handjevol lotgenoten en wordt de gebeurtenis extra hard gemaakt door het maken van de onmogelijke  keuze wie wel en wie niet mag komen… 
Een soortgelijke nare ervaring had singer-songwriter Carlo Verkooijen toen hij onlangs geconfronteerd werd met het overlijden van zijn beste vriend. De buitentemperatuur daalde spontaan enkele graden, bij de aanblik van het kleine groepje aanwezigen, die wél bij de uitvaart mochten zijn.

Met die gedachten en zijn eigen intense verdriet zette Carlo zijn emoties op papier, maakte er een mooie melodie bij, wat leidde tot “Ik moet je laten gaan…”…
Carlo liet het eindresultaat horen aan vrienden en bekenden uit de muziekwereld.

Zij spoorden hem aan om hier meer mee te doen en het op single uit te brengen. Tenslotte worden enorm veel mensen met dit intense verdriet geconfronteerd en kan het hen wellicht helpen in de zoektocht naar troost..

Voorzien van een prachtig stemmige videoclip, zal de single “Ik moet je laten gaan…” binnenkort overal te zien en te horen zijn.