Current track

Title

Artist


Claude – Café De Klok

Claude juli 28, 2021

Wie is Claude?
Geboren in Zele, een aantal jaren bij oma in Meulebeke bij Brussel, dan Wetteren om uiteindelijk in Wichelen te belanden. 
Wat onschuldig begon als liedjes zingen op een vrij podium, is ondertussen uitgegroeid tot een passie die niet meer klein te krijgen is. Een late roeping misschien maar talent kent geen leeftijd en doet geen afbreuk aan de inzet en de bezetenheid om van zingen een levensdoel te maken. Langzaam maar zeker heeft Claude een plaats weten te veroveren in de harten van de vele fans die hij rijk is.

Claude Baeyens, een zanger met het hart op de juiste plaats en een warme stem, staat 6 jaar op de planken en bracht al enkele singles, een duet en een full CD uit. Nu komt daar de allernieuwste bij: Café De Klok.

In september 2019 werden Kevin & Nicky eigenaars van Café De Klok. Het plan was om er een echt Ambiancecafé van te maken en dat bleek nog goed te lukken ook. Met hun café willen ze een vaste stek en een warm nest bieden aan de vele artiesten die er komen optreden. Het was een vliegende, succesvolle start maar dan kwam corona in maart 2020 roet in het eten gooien. Het virus hield de wereld in de ban en alle artistieke en culturele activiteiten kwamen tot stilstand.
In de hoop ergens in 2021 weer aan de slag te kunnen gaan werden nieuwe plannen gesmeed: Café De Klok zou het fanlokaal van Claude worden. Die is tijdens de lockdown alvast niet blijven stilzitten en werkte verder aan nieuwe nummers. Langzaam maar zeker keren we terug naar het normale leven. Om Kevin & Nicky een hart onder de riem te steken wordt de nieuwe single een
ode aan het fanlokaal. Café De Klok is een echt ambiancenummer en een meezinger van formaat, het mooiste eerbetoon aan de plek waar het altijd thuiskomen is. 
We geven er een lap op met deze schitterende zomerse meezinger