Current track

Title

Artist


De Pistenbullies zien door de bomen het houten hutje niet meer.

De Pistenbullies November 26, 2019

[PODCAST]

Het zat ze afgelopen jaar niet mee: Dietrich (voormalig lid van de apres-ski groep, viel tijdens een optreden in Oostenrijk, dronken van het podium. Zijn zangtalent was al niet heel groot, maar met zijn gebroken arm leek het ook alsof zijn stembanden gebroken waren. Het aanwezige publiek was duidelijk kortstondig geschrokken: Binnen 5 minuten was iedereen weer bezig met zijn bier, en de apres-ski.

Nadat Dietrich met de trauma helikopter opgehaald was, stormde Bastiaan het podium op. Deze oer-fan (en overigens ook de enige fan) vertelde dat hij alle nummers mee kon zingen. Of nou ja. Mee kon doen.

De rest is geschiedenis. Vele onvergetelijke avonden met top entertainment volgde. Daar hoorde natuurlijk ook een nieuwe feestknaller bij. Met een kater, groter dan de stoomboot van Sinterklaas, ontstond de nieuwe single: Jodelahitie. Een heerlijke meezinger, die zelfs de beste zangers moeiteloos mee kunnen zingen.

De slogan van De Pistenbullies blijft na de komst van Bastiaan “Hoe meer jullie drinken, hoe beter wij klinken”. Want ja. Dat zangtalent van Marcus en Bastiaan….

Zorg dat je “In die houten hut bent geweest” en “Bestellen wat Champagne” zult u komende winter geregeld horen in de wintersport gebieden.

Een desgevraagde reactie van Marcus en Bastiaan op hun nieuwe single was kort, maar zei alles: PROOST!