Current track

Title

Artist


Nieuwe feestsingle voor Bram Bechtold!

Bram Bechtold december 18, 2020

[PODCAST]

Een plaat met een heerlijke snelle beat met spetterende live blazers en veel ambiance!

Feestzanger Bram Bechtold (1999) uit Sprang Capelle is een echte gangmaker. Inmiddels  heeft de goedlachse zanger al een aantal singles uitgebracht. Door het grote succes van  zijn feest-repertoire zocht hij wederom contact met producer en tekstschrijver André  Kooiman, die al eerder 2 top platen voor Bram maakte. Die schreef voor de entertainer  een gloednieuwe uptempo feestknaller met de titel; “In ons cafe”. Een plaat met een  heerlijke snelle beat met spetterende live blazers en veel ambiance.

De single “In ons cafe” is vanaf december 2020 verkrijgbaar in alle grote download en  streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en  Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij alle radiozenders in  Nederland en België.

Net als veel artiesten kan Bram Bechtold niet wachten om weer op de bühne te  springen en met zijn feesthits de tent weer als vanouds op zijn kop te zetten! Met zijn nieuwe plaat met de toepasselijke titel: In ons cafe, zal dat zeker weer gaan  lukken

Bron: AKMP/www.brambechtold.nl