Current track

Title

Artist


Professor Propkop & Piet Pedro

Professor Propkop & Piet Pedro December 3, 2019

[PODCAST]

De dagen zijn weer langzaam korter geworden en daarbij komen ook de magische momenten meer in zicht.

Zo ook de prachtige sprookjesachtige momenten van Sinterklaas en zijn Pieten. Professor Propkop (bekend van YouTube Film en Series) heeft al verschillende liedjes uitgebracht.
Ditmaal had hij bedacht dat hij toch heel graag net als de collega’s van Sinterklaas cadeaus en suikergoed wou uitdelen op pakjesavond.
Ik bedoel.. wie wil er nou niet samenwerken met sinterklaas? Lekkere pepernoten, marsepein en ‘s avonds laat lekker lang op zijn terwijl je kan klimmen en klauteren over de daken.
Piet Pedro vertelde onze Professor helaas dat dit toch best wel een pittige taak is en dat je niet net zoals de pieten, zomaar het dak op kan met deze koude dagen.
Toch ondanks deze tegenslag voor Professor Propkop is er een prachtig nummer ontstaan dat de feestvreugde zeer zeker zal verhogen.
Propkop en Pedro hebben met alle liefde voor dit feest de handen in één geslagen en “Werken met Sinterklaas” is dan ook een plaat geworden die neigt naar de oude bekende liedjes met een frisse tint in de hedendaagse stijl.

Naar ons mening is het een plaat die we zeker nog vaker terug gaan horen tijdens dit oerHollandse kinderfeest.