Current track

Title

Artist


Remco van Veld – Ga weg

Remco van Veld augustus 3, 2021

[PODCAST]

Remco van Veld, is geboren op 20 maart 1972 te Utrecht, hij is al heel vroeg begonnen met optreden in het land, in het begin zong hij nummers van Cliff Richard en André Hazes. Later groeide dat uit tot alleen maar Nederlandstalig en ook veel après-ski. In de loop van de jaren heeft Remco veel dingen gedaan, tv werk, inzingen van koortjes voor bands en jingles voor radiostations. Remco is een natuurtalent. Een gewone jongen, zonder sterallures. En daarom zo dicht bij mensen. Op het podium gedraagt Remco zich entertainer Remco is er voor zijn publiek!

De nieuwe single “Ga weg” is de 3de single die Remco dit jaar uitbrengt, ook deze single heeft Remco de tekst zelf geschreven en het is van origine een Italiaans nummer van Diego Torres.

Samen met Mike Lambooij (vaste producer en geluidsman) hebben de 2 dit keer een zomers nummer gemaakt. Gitaar stukken in het nummer zijn ingespeeld door Pascal Bloemers en de achtergrond zangeressen Stella Slagboom en Sabine van den Hurk maken het nummer helemaal compleet.

Kortom een zomers  meezingbaar nummer dat  lekker in je hoofd blijft hangen en dat is natuurlijk zeer zeker de bedoeling.

Enkele hoogte punten:

1990 Eerste single: “Als jij maar bij me bent.”

Recordpoging Solo lang zingen met een vermelding in het Guinness Book of Records 20 uur onafgebroken gezongen.

Tweede Record poging Solo lang zingen met een vermelding in het Guinness Book of Records 32½ uur onafgebroken gezongen

Rtv Promotie: Artiesten Promotie Jeanette de Wit