Current track

Title

Artist


Wesly Bronkhorst ‘kan het niet alleen’……..

Wesly Bronkhorst December 30, 2019

[PODCAST]

De nieuwste single van hitzanger Wesly Bronkhorst met de titel “Ik Kan Het Niet Alleen” is op 27 december gereleased en met deze track heeft hij wederom zijn fans verrast met een geweldige plaat.

Wesly bewijst hiermee maar weer eens dat hij nu definitief tot de top van het Nederlandstalig segment behoord!

Op 4 oktober jl. gaf Wesly in een uitverkocht AFAS Live het concert van het jaar en binnenkort zal hij met nog meer plannen voor de nabije toekomst komen.

 

Wesly heeft altijd zijn eigen koers gevaren en muziek gemaakt die recht uit zijn hart komt. Nooit heeft hij zich laten vertellen hoe het te doen en die eigen koers maakt hem op dit moment één van de succesvolste artiesten van Nederland met een overvolle agenda.

Wesly heeft sowieso een hekel aan vooroordelen: “Iedereen heeft altijd maar een mening klaar over iets of iemand zonder zich eerst eens te verdiepen in de mensen zelf. Het zou mooi zijn als wij in 2020 de wereld iets mooier en verdraagzamer kunnen maken” aldus de zanger die zich qua tekst weer heel open opstelt op zijn nieuwste single wat de titel natuurlijk al verraadt ‘Ik Kan Het Niet Alleen’………