De Vrolijke Piraat

Het beste internet radio station voor jou

Voor invulling van diverse programma blokken zoeken wij nog DJ’s en Lady’s.

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt. Ook is het belangrijk dat je jezelf goed voelt bij de muziek die De Vrolijke Piraat in haar doelstelling heeft staan.

Van een DJ of Lady bij De Vrolijke Piraat verwachten wij een stuk professionaliteit en vooral enthousiasme. Je bent tenslotte een van de spreekbuizen van het radiostation. Verder verwachten wij dat een DJ iedere week op vaste tijden zijn programma/programma’s kan en wil verzorgen.
De huidige programmering kan in overleg met onze bestaande DJ’s aangepast worden, om te zorgen dat u op het door u gewenste tijdstip kunt uitzenden. Hierbij wordt wel rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de bestaande DJ’s dus een DJ die nu vroeg op de avond geprogrammeerd staat, omdat hij/zij de volgende dag vroeg moet gaan werken, zal niet verschoven kunnen worden naar een uitzending tot middernacht. Wij houden dus zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze DJ’s

De vaste kosten om Internet Radio te hebben zijn niet extreem hoog, en wordt grotendeels door de eigenaar betaald. Toch blijft er dan nog het BUMA/SENNA gedeelte over, wat door de DJ’s gezamenlijk wordt opgebracht door een eigen bijdrage van € 20,– per maand. Dit bedrag wordt lager naarmate er meer DJ’s aangesloten zijn.
Verder organiseert de eigenaar ieder jaar een BBQ voor de DJ’s zodat we elkaar buiten Skype, WhatsApp en dergelijke elkaar ook eens face to face ontmoeten.
Deze BBQ is in principe gratis voor de DJ’s en hun eventuele partners. Deze BBQ wordt bekostigd uit een maandelijkse Donatie die door een van onze oud DJ’s gedaan wordt.

Als je interesse hebt en je bent minimaal 18 stuur dan een sollicitatie per mail. Liefst met in de bijlage een Demo van ongeveer 10 minuten.

Klik hier om te solliciteren